Скільки цукру в M&M?

10 г цукру містяться у двох чайних ложках цукру, о пів столовій ложки меду, в одному печиві або цукерці, булочці, пиріжку, сирному сирку, маленькому шматочку торта. 20 г цукру – У трьох-чотирьох чайних ложках варення, одну кульку морозива.

Харчова цінність та хімічний склад "Шоколадні Цукерки з Начинкою Праліне".

НутрієнтКількість% від норми 100 г
Макроелементи
Натрій, Na100 мг7.7%
Засвоювані вуглеводи
Моно- та дисахариди (цукру)55.9 г

Цукор у фруктах та ягодах

ПродуктСахароза, г/100 гЗагальна кількість цукрів
Виноград0,515
Банани6,413,5
Яблука2,89,3
Груші0,98
loading
×