19Тра
2023
admin / Українцям / 0 comment
Скільки цукру в M&M?
10 г цукру містяться у двох чайних ложках цукру, о пів столовій ложки меду, в одному печиві або цукерці, булочці, пиріжку, сирному сирку, маленькому шматочку торта. 20 г цукру – У трьох-чотирьох чайних ложках варення, одну кульку морозива.
Харчова цінність та хімічний склад "Шоколадні Цукерки з Начинкою Праліне".
Нутрієнт | Кількість | % від норми 100 г |
---|---|---|
Макроелементи | ||
Натрій, Na | 100 мг | 7.7% |
Засвоювані вуглеводи | ||
Моно- та дисахариди (цукру) | 55.9 г |
Цукор у фруктах та ягодах
Продукт | Сахароза, г/100 г | Загальна кількість цукрів |
---|---|---|
Виноград | 0,5 | 15 |
Банани | 6,4 | 13,5 |
Яблука | 2,8 | 9,3 |
Груші | 0,9 | 8 |