Скільки днів м'ясо в холодильнику?

Закриваємо плівкою, забираємо в холодильник на 3 доби. Після доби перебування в холодильнику з м'яса виступить багато рідини, її треба злити і знову досипати сухою солі. Через три дні м'ясо вимити від солі, підсушити, загорнути у тканину та повісити у сухому місці на 7 днів.

Якщо ви м'яте птаха, пробувати делікатес можна через кілька днів. Не тримайте біле м'ясо у підвішеному стані у марлі більше тижня. Бараніну, яловичину, свинину або оленину залиште вялитися на 2-4 тижні, залежно від товщини шматків.

Через 5 днів м'ясо готове до вживання. Смачного!

При кімнатній температурі І в цьому випадку немає нічого кращого, як зберігати в'ялене м'ясо у вакуумному пакеті. Альтернативний варіант – помістити продукт в приміщення, що добре провітрюється, що дозволить уникнути появи неприємного і кілька затхлого запаху.

loading
×