Скільки днів можна зберігати варене м'ясо у холодильнику?

М'ясо в вареному вигляді. разом з бульйоном можна зберігати протягом 48 год., без бульйону 24 години. У заморожуванні можна тримати не більше 2 тижнів, після розморожування варений продукт потрібно відразу наново згасити або поварити.

Існують терміни зберігання м'яса в холодильниках при температурі 4 – 8°С: бутерброди з шинкою та ковбасою – 3 год, м'ясний фарш, голубці з м'ясом – 6 год., колодці м'ясні, заливне м'ясо, котлети м'ясні, ливерні ковбаси, кров'яні, сальтисон – 12 год., м'ясо відварене, ковбаси варені, окіст, рулет, пельмені, курчата відварні – 24 год.

Зберігання м'яса в холодильнику

  • 5 – 7 градусів не довше 10 годин;
  • від 0 до 5 градусів – до доби;
  • від -4 до 0 градусів – до 3 діб.

Nov 29, 2022

2. Варене м'ясо збереже соковитість, якщо його залишити в бульйоні, а каструлю накрити кришкою.

loading
×