20Тра
2023
admin / Українцям / 0 comment
Скільки ферментується чай?
Чим нижче клас, тим менше ферментований чай: перший клас – чаї з 10-20% ферментацією листа; другий клас – чаї з 20-50% ферментацією листа; третій клас – чаї з 50-80% ферментацією листа.10 Nov 2022
Середній ступінь – 10-16 годин. Чай має легку кислинку, терпкий, аромат яскраво виражений. 3. Глибокий ступінь – 20-36 годин.
Скільки триває ферментація? На практиці процес ферментації (а це є процес бродіння) триває від 6 години до трьох діб.
В чому різниця ферментованого чайного напою Відрізняються вони за кольором. Ферментований чай характеризується яскравим, насиченим червоним, рубіновим чи темно-коричневим відтінком. А сорти, які не піддавалися обробці, при заварюванні дозволяють отримати рідину легкого білого, жовтого або зеленого кольору.