Скільки гасити часник?

Викладайте часник в киплячу воду (суп, борщ, бульйон, рагу) наприкінці приготування страви. Розчавлений часник буде готовий вже через 5 хвилин після додавання до страви, а зубчикам часнику знадобиться 10 хвилин, щоб вони повністю зварилися.

Тому багато досвідчених кулінарів вводять часник буквально за пару хвилин до повної готовності. В результаті страва насичується ароматом часнику і набуває приємного відтінку смаку. Такий підхід вважається більш правильним.

Стрілки часнику добре миємо і ріжемо на смужки довжиною 4-5 см. Складаємо в каструлю і ще раз добре промиваємо. Наступну дію робити не обов'язково, всі готують по-різному, навіть у ресторанах. Я звичайно відварюю стрілки 5-7 хв у воді, підфарбовані соєвим соусом.

loading
×