Скільки гасити гусака у сковороді?

Запікайте гусака одну годину, потім зменште температуру до 180 ° С і готуйте ще півтори години. За 30 хвилин до готовності вийміть лист і акуратно розкрийте фольгу. Змастіть тушку жиром, що виділився і медом. Поверніть лист у духовку, зменшіть температуру до 160 ° С і запікайте птицю ще 25-30 хвилин.

Існує кілька альтернативних способів, як пом'якшити гусака: можна замаринувати тушку на ніч у воді, змішаної з невеликою кількістю яблучного оцту; залити гусака білим вином та залишити до ранку в холодильнику; проколоти м'ясо у кількох місцях гострою вилкою та натерти соком чорноплідної горобини.

Найголовніше в цьому рецепті – це маринування гусака. Дуже просте, але довге. По суті, ми замочуємо на ніч гусака у солоній воді (від солі м'ясо стане м'якшим, а від води соковитим).

loading
×