Скільки гаситься перловка?

Вода повинна трохи кипіти. Замочена крупа звариться приблизно через 40 хвилин. Перловка без замочування буде готова щонайменше через 1 годину. May 10, 2019

Ступінь готовності визначається за видом та консистенцією перловки – готова крупа виходить м'якою, набряклою, зернятко до зернятка. Щоб зменшити час приготування перловкинеобхідно попередньо вимочити її у воді. Для початку добре промийте крупу до максимальної прозорості води.

Підготуйте все, якби збиралися варити перловку на звичайній плиті. На дно мультиварки покладіть шматочок вершкового масла чи кілька крапель рослинного. Засипте крупу в ємність і залийте холодною водою у пропорціях: склянка крупи на 3 склянки води. Виберіть потрібний режим на 40-50 хвилин.

Скільки варити перловку для супу?

  1. перлова крупа, що стоїть у холодній воді всю ніч, на плиті в каструлі вариться 20-30 хвилин;
  2. перловка, Яку замочили на 2-3 години, звариться за 45 хвилин;
  3. у мультиварці крупу після замочування варять 50 хвилин, а в скороварці – 15.

Nov 11, 2021

loading
×