Скільки годин варити яловиче кермо?

І ставимо кермо (з м'ясом) варитися в холодній фільтрованій воді. Доводимо до кипіння та варимо на повільному вогні 1,5 години. Якщо рулька не теляча, а яловича може знадобитися 2,2,5 години.

Час варіння яловичого бульйону становить від 2 до 6 годин. Головне, робити це на повільному вогні та й каструлю повністю кришкою – при варінні із закритою кришкою бульйон стає каламутним. У процесі закипання, кипіння та всієї варіння яловичого бульйону утворюватиметься пінка.

М'ясо вариться близько 2-2,5 годин, якщо його не розморозити – час збільшується. Щоб приготувалося швидше, поріжте яловичину на невеликі шматочки однакового розміру. Щоб переконатися, що яловичина зварилася, дістаньте її з бульйону і проткніть вилкою чи ножем.

Приготування: Ялов'ячі субпродукти помити, залити холодною водою і поставити на вогонь, варити при слабкому кипінні протягом 5-6 годин, періодично знімаючи накип та жир.

loading
×