Скільки готується заморожений хек у духовці?

Як приготувати запечений Хек у духовці

  1. Моркву та цибулю почистити. Моркву натерти на тертці. Цибулю нарізати маленькими кубиками. …
  2. Рибу намажте майонезом.
  3. Зверху на майонез викладаємо шар смажених овочів. Відправляємо у розігріту до 180-200 градусів духовку на 20-25 хвилин.

Запікати хека у попередньо розігрітій до 180 градусів духовці 25-30 хвилин. Потім фольгу розгорнути. Найсмачнішого та ароматнішого хека, запечений у фользі, можна подавати до столу.

Смажимо хека на середньому вогні, не накриваючи кришкою сковороду, спочатку з одного боку до золотистого кольору (приблизно, 10 хвилин). Потім перевертаємо шматочки риби і смажимо з іншого боку. 7-8 хвилин (До рум'яності).

loading
×