Скільки градусів для осетинських пирогів?

Випікають осетинські пироги в добре розігрітій духовці за температури 200 градусів близько 15 хвилин. Діставши їх щедро змащують вершковим маслом.Jan 30, 2014

Чим відрізняється осетинський пиріг від звичайного слов'янської? Співвідношенням тіста та фаршу. Їх беруть порівну або з невеликою перевагою у бік наповнювача. Тому в осетинських пиріг тонкий шар хрусткого тіста і багато-багато соковитої та ароматної начинки.

Більшість православних осетин асоціюють три пирога із символікою Святої Трійці. Крім згаданих стихій, цифра три означає: Бога – Батька, Бога – Сина і Бога – Святого Духа. А саме бенкет нагадує за ритуалом Таємну Вечерю. Пироги прийнято класти на круглий стіл із невеликими ніжками під назвою фінг.

Вершковий смак начинки, ситна та рум'яна скоринка, неймовірний аромат, все це про осетинські пирогивони ідеальні при подачі в гарячому вигляді. При надлишку випічки її можна загорнути в харчову плівку і заморозити. Перед вживанням достатньо використовувати духовку або мікрохвильову піч з метою розігріву.

loading
×