Скільки градусів грог?

Грог у його класичному прояві – це гарячий алкогольний напій, чия міцність коливається між 15 та 20 градусами.

Грог – це спиртний напій міцністю 15-20%, що виготовляється шляхом змішування рому з водою та цукром у певних пропорціях. У деяких варіаціях крім вищезгаданих інгредієнтів до складу входить лимонний сік та спеції (гвоздика, імбир, кориця, м'ята). Грог подають у гарячому вигляді.

Хочете спробувати "ГрогЦе зігріваючий слабоалкогольний коктейль на основі чаю та рому з додаванням прянощів та цитрусів. Улюблений напій всіх моряків із пряним та солодким смаком.

Основна відмінність між цими гарячими коктейлями – інгредієнти, особливо це стосується алкоголю. Основа пуншу – ром, бурбон або коньяк, грога – виключно ром, глінтвейну – червоне вино.

loading
×