Скільки градусів у домашньої медовухи?

Якщо ви робите пиво або медовуху, переведіть показання початкової та кінцевої густини сусла в одиниці алкоголю за допомогою таблиці. Потім розрахуйте різницю між початковою та кінцевою фортецею – це й буде фортеця вашого напою. Відповідь: Об'ємна частка спирту = 6,75 Про.

У жодному разі залишкова насолода не повинна бути сиропний, нудотний або нагадувати незброджений мед. Будь-які добавки, такі як кислота або танін, повинні покращувати смак меду та балансувати загальний характер медовухи, не бути надмірно кислими чи терпкими.

від 10 до 16 Фортеця медовухи, зазвичай від 10 до 16 градусів. Цей напій добре буде просто скуштувати на смак. Зловживати їй не варто, після цього трапляється сильне похмілля, позбутися якого не просто. Згідно з давніми повір'ями, медовуха-це напій, які дарує найвищу мудрість і відкриває в людині красномовство.

loading
×