Скільки градусів у глінтвейн?

Зазвичай для приготування напою використовують сухе вино, міцність якого становить 11–12 % об. Але міцність вина може коливатися від 10 до 13% об. Тому в гарячому глінтвейні зазвичай залишається 7–10 % про.Dec 15, 2018

Від глінтвейну можна швидше сп'янітиніж від вина. Це не так. Теплий глінтвейн покращує кровообіг і розширює судини, але має слабший ефект, ніж вино. У гарячому напої алкоголь швидше випаровується.

Три Слідкуйте, щоб глінтвейн не закипів. Якщо перегріти вино, то почнеться інтенсивне випаровування спирту, що спровокує появу шкідливих домішок. Оптимальна температура 70 градусів легко визначити на смак: дуже гарячий напій, але мова не обпалює.

Тепло цього напою має тонізуючу дію, дарує бадьорість, заряджає енергією та допомагає боротися з застудою, кашлем та нежиттю. Крім того, глінтвейн рекомендують для боротьби з безсонням і як відновлювальний засіб після перенесених інфекційних захворювань або фізичного виснаження.

loading
×