Скільки градусів у Єгермейстері?

— «єгермейстер» (тобто головний єгер) — німецький міцний лікер, настояний на травах. 35% про. Належить до категорії біттерів.

Користь та шкода лікеру Єгермейстер во багато залежить від кількості випитого. Не рекомендується вживати більше 300 мл біттера за один раз, тому що можуть бути проблеми з травною системою через вміст великої кількості лікарських трав.

Подається Егермейстер у охолоджених горілчаних чарках, які в Німеччині називають шотами, випивати їх треба залпом, одним ковтком. При застуді не рекомендується пити пити Jägermeister із льодом, краще зігріти лікер до кімнатної температури. Для лікувального ефекту та профілактики буде достатньо 20-40 мл напою.

Методи пити Єгермейстер Підходить для тих, хто хоче пити Єгермейстер у чистому вигляді. Спочатку пляшку кілька годин охолоджують за температури -18 °C, потім наливають лікер у горілчані чарки (на Заході називаються «шотами»), які попередньо теж охолоджують. Чарку випивають одним ковтком (залпом).

loading
×