Скільки градусів запікати м'ясо?

Орієнтуючись на показання термометра, доведіть при 120 градусів внутрішню температуру м'яса до 38оС і перемкніть духовку на 60 оС або щонайменше, який вона дозволяє. У цьому режимі температура продукт повинен піднятися до 60 градусів.

Зазвичай для запікання 1 кг м'яса потрібна одна година. Але деякі види м'яса вимагають більше часу, Та й температура повинна бути вищою. Наприклад, яловичина жорсткіша і волокниста, ніж свинина, тому кілограм може запікатися півтори години. Щоб м'ясо вийшло м'яким та соковитим, використовуйте маринад.

Опис

Сира їжаВнутрішня температура
Біфштекси з яловичини, телятини, баранини
Середній напівсирий63 °С
Середньої готовності71°С
Повністю готовий77°С
loading
×