19Тра
2023
admin / Українцям / 0 comment
Скільки градусів запікати м'ясо?
Орієнтуючись на показання термометра, доведіть при 120 градусів внутрішню температуру м'яса до 38оС і перемкніть духовку на 60 оС або щонайменше, який вона дозволяє. У цьому режимі температура продукт повинен піднятися до 60 градусів.
Зазвичай для запікання 1 кг м'яса потрібна одна година. Але деякі види м'яса вимагають більше часу, Та й температура повинна бути вищою. Наприклад, яловичина жорсткіша і волокниста, ніж свинина, тому кілограм може запікатися півтори години. Щоб м'ясо вийшло м'яким та соковитим, використовуйте маринад.
Опис
Сира їжа | Внутрішня температура |
---|---|
Біфштекси з яловичини, телятини, баранини | |
Середній напівсирий | 63 °С |
Середньої готовності | 71°С |
Повністю готовий | 77°С |