Скільки грамів білка в одному?

Скільки протеїну у яйці? У середньому 1 яйце вагою близько 50 г міститься 6 г протеїну; при цьому вміст білка в яйці залежить від його розміру. У найменших яйцях може бути всього 4,8 г білка, у великих (категорія В, вища) – до 7,9 г білка. Якщо потрібно бути точним, яйце містить 125 мг білка на 1 г ваги.

Повідомити про помилки та неточності

НутрієнтНорма
Білки75 г
Жири84 г
Вуглеводи310 г
Калорії2300 ккал

Харчова цінність курячого яйця

Куряче яйце, зварене круто.
Склад на 100 г продукту
Вода75 г
Білки12.6 г
Жири10.6 г

Ваш організм засвоює білок із певною швидкістю. Якщо ви споживаєте більше білка, Чим може бути перероблено, він знаходиться в кишечнику, поки не підійде черга наступної порції. То є за раз Ви можете з'їсти більше 30 г білка.

loading
×