Скільки грамів манки на літр води?

Як зварити смачну манку – кілька хитрощів Оптимальні пропорції для варіння манки – 3 ст. ложки крупи на 600 мл води чи молока, чи 6 ложок манки на 1 літр рідини. Кашу можна робити густою або рідкою. Щоб манка не пригоріла, перед вливанням молока каструлю потрібно сполоснути холодною водою.21-Jul-2021

6 ст. ложок За класичним рецептом на 1 літр молока (водно-молочної суміші) беруть 6 ст. ложок манки. Якщо хочеться отримати рідкішу кашу, на 500 мл візьміть 5 год. л.

На напівгусту: 600 мл рідини, 80 г манки, 1 ст. л. вершкового масла|мастила|, сіль. На найгустішу кашу: 600 мл рідини, 100 г манки, 1 ст.

Манна каша може бути як густою, так і рідкою. Ця пропорція (500 мл молока на 3 столові ложки крупи) розрахована на середньорідку консистенцію.

loading
×