Скільки і за якої температури сушити безе?

Відсаджуємо меренги на застелений пергаментом лист за допомогою кондитерського мішка з фігурними насадками. Відправляємо в духовку і сушимо протягом 1,5-2 години при температурі 100-110 градусів.

Безе, Яке всередині тверде, не дбає, а висушується. Сушити його треба мінімум 2 години (якщо безе велике – то довше) при температурі 80-100С. Тоді воно залишається білим, а всередині стає твердим.

Ви завжди можете з легкістю перевірити готовність, діставши безе з духовки і постукаючи по ньому пальцем. Глухий звук, що шарудить, свідчить про його повну готовність.

Випікати безе краще на кондитерському папері при температурі 80-110 ° С протягом 1-2 годин.

loading
×