Скільки харчових волокон у яблуку?

Стовпець "Відсоток добової потреби" показує, на скільки відсотків 100 грам продукту задовольняють добову потребу людини в клітковині….ПРОДУКТИ З ВИСОКИМ УТРИМАННЯМ КЛІТОЧКИ:

Назва продуктуЗміст клітковини у 100грВідсоток добової потреби
Персик сушений14.9 г50%
Яблука сушені14.9 г50%

•28 Jan 2016

Харчові волокна містяться головним чином рослинах. Найбільш багатими їх джерелами є сухофрукти та бобові (соя, сочевиця, нут, сушена квасоля…), а також продукти на основі цілісного зерна (рис, хліб, паста, борошно, овес та ін.). Інші овочі та фрукти є природними джерелами харчових волокон.

У перерахованих продуктах міститься особливо багато харчових волокон, які так корисні для нормального травлення.14 найкращих джерел клітковини на кожен день

  1. Ягоди …
  2. Вівсянка …
  3. Кіноа …
  4. Горіхи …
  5. Яблука …
  6. Гриби …
  7. Капуста …
  8. Квашена капуста
loading
×