Скільки хвилин варити сочевицю зелену?

У каструлі сочевицю залити чистою водою у співвідношенні: склянку сочевиці на дві склянки води. Варити на середньому вогні, але після закипання – на повільному. Приблизний час варіння 30-40 хвилин після закипання. Солити в кінці варіння, якщо посолити спочатку варити довше.

20 хвилин Для варіння потрібно 200-300 мл води. У воду додайте промиту зелену сочевицю та поставте на великий вогонь. Після закипання рідини зменшіть вогонь до мінімуму і накрийте кришкою каструлю. Варіть зелену сочевицю протягом 15-20 хвилин.

Сочевиця, що використовується через кілька місяців після збору, замочується приблизно 8 годин. Зі зростанням часу, що минув з моменту збирання врожаю, зростає і час замочування, необхідне для підготовки сочевиці перед варінням: 12, 18 і навіть 24 години – для сочевиці, Якою вже рік.

Ви знали, як довго варити різні сорти сочевиці? Тут червона сочевиця готується всього за 25 хвилин, а коричнева та зелена – за 45 хвилин.

loading
×