Скільки хвилин заварювати каву в чашці?

Весь процес приготування кави в чашці займає 3-4 хвилини. Вам знадобиться: ваша улюблена чашка, кавомолка, 13 г кави та 200 мл води температурою 92-95 °С. Після кип'ятіння дайте воді трохи охолонути. Намалюємо необхідну кількість кави.

Кавові зерна повинні бути змелені практично «в пилюку». Залити кава гарячою водою температурою 96-98С. Це температура знятої хвилину тому з вогню окропу. Накрити чашку з кава блюдечком або іншим покриттям з відповідного матеріалу і дати настоятися 2-3 хвилини для осідання гущі та наполягання кави.

У чашку засипається 1-2 чайні ложки кава дрібного помелу на 100-150 г води. Чашку необхідно накрити блюдцем і дати напою настоятися близько 4 хвилин. На останньому етапі приготування можна додати спеції, цукор, шоколад на ваш розсуд, що може прикрасити напій і надати йому більше індивідуальності.

7 хвилин Скільки хвилин варити каву? Загальне час приготування в стандартній мідній турці на 100 мл – близько 6-7 хвилин (До стійкої піни). Керамічний посуд прогрівається повільніше, вимагає обов'язкового контролю. Перепустка моменту появи піни призведе до закипання рідини.

loading
×