Скільки коптити коропа гарячого копчення?

Потрібно повністю покрити їх розсолом. Для пікантності смаку можна додати лавровий лист та запашний перець. Просолювати потрібно в холодному місці (холодильнику, льоху). Коптити коропа гарячим способом можна через 1-3 доби.30 Jan 2019

Час залежить від величини тушок. копчення становить у середньому від 10-15 хвилин до 1 години. Коли копчення закінчиться, відкрийте кришку, щоб волога, що залишилася, випарувалася, а риба трохи підсушилася.

3 години Зазвичай продукти коптять у коптильні гарячого копчення 1-3 години (час готування залежить від типу продукту та особливостей коптильні). Температура диму в коптильні становить 60-80 градусів Цельсія, якщо використовуються продукти після часткового приготування варінням, або 80-100 градусів, якщо використовуються сирі продукти.

Ставимо коптильню на вогонь, накриваємо кришкою та готуємо 35-40 хвилин. Час засікають із початку виходу диму з-під кришки. Перші 15 хвилин вогонь має бути помірним. Останні 20 хвилин риба має прогріватися на максимальному вогні при температурі 120 градусів.

loading
×