Скільки коштує в П'ятірці збиті вершки?
Теоретично, усередині балона з масою нетто 250 г приблизно стільки ж мілілітрів вершків. При збиванні маса збільшується втричі. Тобто у вас має вийти на виході до 750 мл крему. Але точний обсяг варіюватиметься в залежності від виробника.
Збивати вершки найкраще міксером. Якщо ви робитимете це блендером, тобто ризик того, що у вас вийдуть не збиті вершки, а справжнісіньке масло. Орієнтовний час збивання – 10 хвилин. Збивати потрібно під кутом 90 градусів.
180 діб Термін зберігання продукту, що становить до 180 діб (за умови відсутності прямих сонячних променів та температури не вище 25°С), забезпечується спеціальною технологією ультрапастеризації: спочатку вершки нагрівають до температури 135°С протягом декількох секунд, а потім швидко охолоджують і розливають в асептичну температуру.