20Тра
2023
admin / Українцям / 0 comment
Скільки лохини на 1 ХЕ?
Хлібні одиниці у ягодах
Найменування продукту | Глікемічний індекс | Харчова цінність продуктів |
---|---|---|
Полуниця | 25 | 6,3 |
Смородина червона | 25 | 7,3 |
Смородина чорна | 15 | 7,3 |
Чорниця | 42 | 7,7 |
•Sep 6, 2016
Харчова цінність та хімічний склад "Голубика".
Нутрієнт | Кількість | % від норми 100 г |
---|---|---|
Калорійність | 39 кКал | 2.3% |
Білки | 1 г | 1.3% |
Жири | 0.5 г | 0.9% |
Вуглеводи | 6.6 г | 3% |
Фрукти та ягоди (з кісточкою та шкіркою)
Продукт | Кількість продукту на 1 ХЕ | |
---|---|---|
полуниця (суниця) (ягоди середнього розміру) | 10 шт. | 160 г |
аґрус | 6 ст. ложок | 120 г |
лимон | 3 шт. | 270 г |
малина | 8 ст. ложок | 160 г |