Скільки має бути холодних закусок на столі?

Оптимальним вважається наступне співвідношення основних страв та закусок на банкетному столі: Холодні закуски 3–6 позицій. Салати – 1-3 види. Гарячі закуски – 2-4 позиції.

Стандартний вихід холодних закусок на людину — 350–400 г. Це сирні, овочеві та м'ясні нарізки, міні-сендвічі, канапе, рулетики. Салати подаються із розрахунку 200–250 г на людини.

Ось наші рекомендації при замовленні їжі для банкету, тривалістю 3-6 годин: Холодні закуски – 150-200 гр. на людину (сири, овочева та м'ясна нарізка, риба, гриби); Салати – 200-250 грн.

Витрата холодних та гарячих закусок Загальне кількість закусок на одного гостя рекомендується планувати в межах 350-400 г. З них на гарячі закуски припадає 100-120 г, на сирне асорті – 30-50 г, на овочеву нарізку – 50 г, закусочні рулети, канапе та тарталетки – 150-200 г.

loading
×