Скільки має сохнути ковбаса?

4 млявим ковбасу. Температура має бути в районі +10…+15 градусів. темрява також шкодить, бажано світле приміщення. Через 2-3 дні, коли ковбаса трохи підсохне, знімаємо її і трохи розкочуємо качалкою, надаючи їй плескатий вигляд.

Ковбаси та копченості сушать в сушильних камерах з кондиціонерами або холодильними установками для підтримки необхідних параметрів повітря. Температура у камерах сушіння більшості видів продукції становить близько +12°С.

Ковбаску необхідно зважити і на стікері вказати дату приготування, таким чином ви зможете відстежити втрату вологи ковбаси та термін в'ялення. Залишаємо ковбаску при кімнатній температурі на 4-6 годин, після забираємо в холодильник (обов'язково її потрібно там підвісити!) Найзручніше місце це дверцята холодильника.

loading
×