Скільки має стояти торт до вирівнювання?

Перед вирівнюванням необхідно добре охолодити торт. Торт має стабілізуватися у холодильнику мінімум 6 годин, краще прибрати торт на ніч. Після того, як торт стабілізувався в холодильнику, починаємо вирівнювання. May 13, 2021

Зібраний торт необхідно охолодити протягом 8 годин, мінімум 4. Крем має стабілізуватися.

Використати відразу не можна! Потрібно обов'язково дати відлежати кілька годин, а краще – ніч, загорнувши у харчову плівку. Після цього бісквіт стане слухняніше, менше кришитися, і його буде легше розрізати на рівні коржі. Ось такі.

При кімнатній температурі торт не зіпсується до 2-3 годин. Суфле, праліне, білковий і олійний крем залишаються свіжими набагато довше: 72-120 годин.

loading
×