19Тра
2023
admin / Українцям / 0 comment
Скільки має стояти торт до вирівнювання?
Перед вирівнюванням необхідно добре охолодити торт. Торт має стабілізуватися у холодильнику мінімум 6 годин, краще прибрати торт на ніч. Після того, як торт стабілізувався в холодильнику, починаємо вирівнювання. May 13, 2021
Зібраний торт необхідно охолодити протягом 8 годин, мінімум 4. Крем має стабілізуватися.
Використати відразу не можна! Потрібно обов'язково дати відлежати кілька годин, а краще – ніч, загорнувши у харчову плівку. Після цього бісквіт стане слухняніше, менше кришитися, і його буде легше розрізати на рівні коржі. Ось такі.
При кімнатній температурі торт не зіпсується до 2-3 годин. Суфле, праліне, білковий і олійний крем залишаються свіжими набагато довше: 72-120 годин.