Скільки має стояти торт після вирівнювання?

Торт має стабілізуватися у холодильнику мінімум 6 годин, краще прибрати торт на ніч. Після того, як торт стабілізувався у холодильнику, починаємо вирівнювання. Існує два способи нанесення крему на торт. May 13, 2021

Зібраний торт необхідно охолодити протягом 8 годин, мінімум 4. Крем повинен стабілізуватись. Якщо торт використовуватиметься як нижній ярус у багатоярусному торті, рекомендую покласти зверху прес 1-2 кг. Не на сам торт, А на дошку або підкладку!

При кімнатній температурі торт не зіпсується до 2-3 годин. Суфле, праліне, білковий і олійний крем залишаються свіжими набагато довше: 72-120 годин.

Потрібно обов'язково дати відлежати кілька годин, а краще – ніч, загорнувши у харчову плівку.

loading
×