Скільки мочити спаржу?

Залишіть продукт на 2-3 годиниперіодично змінюючи воду. Нова вода теж має бути гарячою. Потім відіжміть фучжу від рідини.Feb 21, 2019

Розкрити упаковку. Перекласти в лоток та замочити водою кімнатної температури на 5-6 годин (можна на ніч, але тоді воду потрібно міняти 2-3 рази) притиснувши вантажем, щоб спаржа не спливала. Якщо потрібно дуже швидко (наприклад, чекаєте гостей), то можна замочити у окропі на 1-2 години.

Перед приготуванням сухий напівфабрикат (100-150 г) потрібно замочити у холодній воді на декілька годин. Деякі, намагаючись заощадити час, заливають фучжу окропом на 30 хвилин. Але все ж таки вимочувати соєву спаржу рекомендується в холодній воді.

Процес приготування Викласти соєву спаржу у глибоку ємність, залити окропом! Окріп повинен повністю покрити спаржу. Залишити до повного остигання води (на 1-2 години). Потім відкинути спаржу на друшляк, щоб стекла зайва рідина.

loading
×