Скільки може зберігатись ліверна ковбаса?

Термін придатності ліверної ковбаси становить 10-12 днів, якщо вона одягнена в кишки і додатково покрита парафіном. У целофані час скорочується до 3-4 днів.

За умови збереження цілісності батонів ковбаса варена зберігається в холодильнику 1-3 тижні, сирокопчена – 4 місяці, напівкопчена – 10 діб, варено-копчена – 15 діб. При кімнатній температурі термін зберігання скорочується у кілька разів.

12 годин Сир, ковбаси, сосиски, риба, курка та їм подібні продукти відносяться до швидкопсувних і після розтину упаковки повинні бути з'їдені протягом 12 годин. Причому за умови, що цей час їжа проведе саме у холодильнику, а не на плиті чи столі.

Варені ковбаси можуть зберігатися в холодильнику 3-7 діб. – Як впливає на строки зберігання упаковка вареною ковбаси у вакуум? – Чи можна зберігати варені ковбаси у морозильнику? Можна, можливо зберігати до півроку за температури -18 градусів.

loading
×