Скільки можна додавати діоксид титану в крем?

Добавка в кремах відбілює готову масу і неважливо, чи крем-чиз це або масляний крем. Зазвичай у крем для торта додають 4-5 г діоксиду титану на кожні 200 г продукту або інше співвідношення згідно з рецептом.

Вводити діоксид в крем можна як у сухому, так і пастоподібному вигляді (розведеному в невеликій кількості води). Якщо ви працюєте із дзеркальною глазур'ю, то ймовірно стикалися з тим, що глазур може трохи просвічувати. Додавання невеликої кількості діоксиду титану робить колір глазурі щільнішим.

Діоксид титану не розчиняється у воді та жирі, а скоріше створює стійку емульсію. Тому його можна застосовувати як у сухому, так і в розбавленому вигляді для будь-яких рідких сумішей або додаючи до борошна та інших сипких інгредієнтів.

Для цього барвника пропорції зазвичай стандартні, це 5 грамів діоксиду на 200 г продукту. Додавати барвник у харчову продукцію можна як у сухому, так і у розведеному вигляді з невеликою кількістю рідини. Щоб він не був грудочками у кремі. Від цього крем не розріджується.

loading
×