Скільки можна перезаквашувати йогурт?

Скільки разів можна перезаквашувати йогурт? Ми не рекомендуємо робити це більше одного разутобто не рекомендується повторно використовувати для ферментації перезаквашений продукт. Більш детальну інформацію про процес перезаквашування Ви можете прочитати в розділі Приготування.

Зберігайте йогурт у холодильнику не більше 5 днів. Всі кисломолочні продукти із заквасок Good Food можна, можливо перезаквашувати до 3-х раз. Іншими словами, після приготування йогурту із закваски в пакетику Good Food, можна, можливо ще 3 рази зробити йогурт, використовуючи для закваски «залишки» попереднього йогурту.

Тут слід пам'ятати, що, якщо перетримати, вийде кисломолочний комкуватий продукт, що частково нагадує кефір, частково сир! Нарешті, ставимо обов'язково відкриті баночки в йогуртницю/залив готову масу в загальну склянку йогуртниці. Відкриті – тобто.

Температура сквашування йогурту +42°C. За меншої температури бактерії засинають, а за більшої – гинуть. на сквашування 1 літра молока необхідно від 8 до 12 годин, 3-х літрів – 12-20 годин. Весь інвентар повинен бути чистим і простерилізованим.

loading
×