Скільки можна зберігати філе?

Куряче філе може зберегти свіжість протягом 2-х днів у холодильній камері та до 1 року у морозильнику. Але будьте пильні – багато холодильників мають неприємний запах у морозильнику, тому філе потрібно щільно обмотати харчовою плівкою.

Якщо упаковка не пошкоджена, м'ясо може зберігатися набагато довше за зазначену дату. Куряче філе. Цей продукт не вартий є навіть за добу після закінчення терміну зберігання. У м'ясі курки міститься багато бактерій, які швидко розмножуються при тривалому зберіганні.

Якщо передбачається зберігати курку довше за кілька днів, треба помістити її в морозилку. Там можна зберігати сиру курятину до 9 місяців. курки – 2-6 місяців.

Основними критеріями тут є:

  • Колір – у свіжого м'яса курки він рожевий, у зіпсованого – сірий. …
  • Запах – неприємний кислуватий або аміачний душок супроводжує тільки зіпсоване м'ясо, якого краще позбутися. …
  • Тактильні відчуття – при псуванні м'ясо курки покривається слизькою плівкою.
loading
×