Скільки можна зберігати індичку за кімнатної температури?

Як зрозуміти, що зіпсувалася індичка Визначити зіпсовану індичку можна приблизно за тими ж ознаками, тільки колір м'якоті відрізняється курячою. Свіжий філе рожеве, відтінок залежить від частини туші, з ледь вловимим запахом, пружне. При натисканні не сочиться зайва рідина, немає липкої плівки та слизу.

Термін зберігання м'яса після розморожування в холодильнику становлять добу, м'ясо знаходиться в холодильнику. М'ясо, розморожене на свіжому повітрі, зберігаємо не більше 6 годин. Охолоджене м'ясо в холодильнику можна тримати дві-три доби. Для зберігання, охолодженого м'ясо кістки слід відокремити та зберігати окремо.

Рекомендовані терміни придатності охолодженого м'яса індичок при температурі повітря в холодильній камері від -1 до +2 ° С складають для тушок не більше 5 діб, для частин тушок – не більше 2 діб з дня виробітку [4, 5].

loading
×