Скільки можна зберігати крабове м'ясо у холодильнику?

Готовий краб зберігається у холодильнику не більше 2 діб. Як правило, наступного дня м'ясо краба свіже і його можна вживати без побоювання.

1,5 років Звичайно, в ідеалі температура в морозилці повинна становити близько – 18 °, у такому вигляді він може зберігатися до 1-1,5 років. На жаль, розморожені частини краба до повторного заморожування не годяться, оскільки м'ясо втрачає свої корисні та смакові властивості. І краще його одразу вжити. Як правильно розморозити краба.

Зберігання живих камчатських крабів:

  1. Покладіть краба в пакет і покладіть у холодильник у відсік для овочів, встановіть температуру +4+6 градусів. …
  2. Не розташовуйте краба поблизу продуктів з насиченими запахами
  3. Не закривайте щільно кришку контейнера, щоб краб міг дихати

Це зв'язано з тим що розморожені частини краба при повторному заморожуванні втрачають не тільки корисні властивості, але також втрачають смак. Щодо зберігання, то найбільш оптимальною буде температура в районі -18 °С. У таких умовах краб може залишатися придатним для вживання протягом 1-1,5 років.

loading
×