Скільки можна зберігати м'ясо глибокого заморожування?
Тепер ми правильно підготуємо м'ясо до заморозки, але скільки зберігається м'ясо в морозилці і за якої температури: Від -8 до -10 ° C – 3-4 місяці; Від -10 до -18 ° C – 4-8 місяців; Від -18 до -24 °C – 8 місяців-1 рік.Nov 29, 2022
Фарш не варто зберігати в морозильної камери довше за три місяці. Якщо ви заморозили великий шматок м'ясаБудьте готові приготувати з нього їжу відразу після розморожування. Якщо приготувати частину, а решту знову покласти в морозилку, загубляться майже всі корисні мікроелементи, зіпсується смак м'яса.
Щодо інших традиційних для вітчизняного прилавка видів м'яса, заморожена конина зберігається щодо недовго – 6 місяців.
Напівфабрикати (пельмені, вареники, котлети, млинці, голубці, фарш та ін.) зазвичай 3-4 місяці, докладніше можна, можливо дізнатися на упаковці. Готові страви, у тому числі бульйони та супи, соуси, котлети та ін. – 2-3 місяці.