Скільки можна зберігати м'ясо за кімнатної температури?

Але як тільки є якась температура, що перевищує абсолютний нуль, м'ясо починає псуватися. Якщо при кімнатній температурі воно псується за два-три дні, то при -12 градусах – за два-три місяці.

Скільки зберігається м'ясо без холодильника

Спосіб зберіганняТермін
Консерваціявід 2 до 5 років
В'яленняблизько 30 діб
Сушіннядо 2 років
Соліннядо 1-2 років

•Aug 19, 2022

При охолодженні (2 – 4°С) свіже м'ясо можна зберігати кілька днів. Яловичина допустимо зберігати таким чином три – чотири дні, телятину та свинину слід переробити протягом двох – трьох днів, а рубане м'ясо необхідно вжити у день покупки.

loading
×