19Тра
2023
admin / Українцям / 0 comment
Скільки можна зберігати м'ясо за кімнатної температури?
Але як тільки є якась температура, що перевищує абсолютний нуль, м'ясо починає псуватися. Якщо при кімнатній температурі воно псується за два-три дні, то при -12 градусах – за два-три місяці.
Скільки зберігається м'ясо без холодильника
Спосіб зберігання | Термін |
---|---|
Консервація | від 2 до 5 років |
В'ялення | близько 30 діб |
Сушіння | до 2 років |
Соління | до 1-2 років |
•Aug 19, 2022
При охолодженні (2 – 4°С) свіже м'ясо можна зберігати кілька днів. Яловичина допустимо зберігати таким чином три – чотири дні, телятину та свинину слід переробити протягом двох – трьох днів, а рубане м'ясо необхідно вжити у день покупки.