Скільки можна зберігати мус?

Термін зберігання торта мусу у холодильнику – 72 години (3 дні). Ви можете зберігати в холодильнику торт із покриттям. Інші критерії зберігання торта в холодильнику такі ж, як і в морозильній камері.

Мед замерзає при температурі від -36 С, його об'єм зменшується приблизно на 10%. Бонус при заморожуванні — не станеться реакція кристалізації (те, що ми зазвичай називаємо «зацукрувався»). Але повторно заморожувати розтоплений не потрібно — користі не залишиться.

Термін зберігання тортів, тістечок та капкейків – 72 години при температурі +5, кейкпопсів, пташиного молока до 120 годин. Мусових тортів до 170 годин при температурі -5/-10 у щільно закритому контейнері.

Достатньо грамотно розбити роботу на кілька етапів: випічка бісквіту, приготування мусових шарів та начинки, заморозка кожного окремо, складання, оформлення та заморозка вже готового торта. Важливо! Кожен мусовий торт повинен пройти через етап глибокого заморожування (10-12 годин у морозильній камері).

loading
×