Скільки можна зберігати овочі у вакуумній упаковці?

При температурі нижче 3°С овочі зберігаються близько 10 діб, а у вакуумі – до 50 діб. Температура нижче -18 ° С дозволяє плодам залишатися готовими до вживання до 8-10 місяців, а при використанні вакуумного пакування в морозильній камері термін придатності можна збільшити до 2 років.

Вакуумна упаковка може продовжити час зберігання овочів та фруктів у кілька разів. Смак, запах, свіжість та приємний вигляд при цьому зберігаються.

Зберігати вакуумовану морква рекомендується у холодильнику. При температурі 3-5 градусів тепла овочі можна використовувати протягом 2-3 тижнів.

Термін зберігання продуктів у вакуумній упаковці

В холодильникуБез вакуумної упаковки (добу)У вакуумної упаковки (добу)
Твердий сир12-15 днів50-55 днів
М'який сир5-7 днів13-15 днів
Свіжі овочі5-7 днів13-15 днів
Свіжа зелень2-3 дні7-14 днів

•Sep 23, 2016

loading
×