18Тра
2023
admin / Українцям / 0 comment
Скільки можна зберігати овочі у вакуумній упаковці?
При температурі нижче 3°С овочі зберігаються близько 10 діб, а у вакуумі – до 50 діб. Температура нижче -18 ° С дозволяє плодам залишатися готовими до вживання до 8-10 місяців, а при використанні вакуумного пакування в морозильній камері термін придатності можна збільшити до 2 років.
Вакуумна упаковка може продовжити час зберігання овочів та фруктів у кілька разів. Смак, запах, свіжість та приємний вигляд при цьому зберігаються.
Зберігати вакуумовану морква рекомендується у холодильнику. При температурі 3-5 градусів тепла овочі можна використовувати протягом 2-3 тижнів.
Термін зберігання продуктів у вакуумній упаковці
В холодильнику | Без вакуумної упаковки (добу) | У вакуумної упаковки (добу) |
---|---|---|
Твердий сир | 12-15 днів | 50-55 днів |
М'який сир | 5-7 днів | 13-15 днів |
Свіжі овочі | 5-7 днів | 13-15 днів |
Свіжа зелень | 2-3 дні | 7-14 днів |
•Sep 23, 2016