Скільки можна зберігати печінку тріски у склі?

Вага продукту в скляній банці: 500 грам. Термін та умови зберігання: 3 місяці, при температурі від 0 до +12 °С, з моменту розтину не більше 12 діб.

Як і скільки зберігати Термін придатності консервованої печінки тріски – Від 12 до 36 місяців.

1. Щоб переконатися, що перед вами справді правильна печінка тріски, подивіться на заводське маркування, видавлене на кришці. Асортиментний знак консервів.Печінка тріски натуральна» – 010. Ці цифри шукайте на початку другого ряду.

Склад: печінка тріски, сіль кухонна харчова, перець запашний. Термін зберігання та придатності – 30 місяців з дати виготовлення. Зберігати при температурі від 0 ° С до 20 ° С та відносній вологості повітря не більше 75%. Після розкриття банки зберігати у холодильнику трохи більше 24 годин при температурі від 0 °С до 4 °С.

loading
×