Скільки можна зберігати у холодильнику червону рибу?

Охолоджений морепродукт на верхній поличці холодильника можна зберігати не більше 5 діб. Бажано приготувати рибу раніше за цей термін. Зберігати солону або копчену рибу в герметичній упаковці допустимо протягом всього терміну придатності.

Сира риба зіпсуваласяякщо на її поверхні утворилася напівпрозора плівка білого кольору. Якщо ви помітили їхню наявність, тоді її варто негайно викинути; Консистенція риби.

Як було зазначено вище, зберігати солону рибу рекомендується при температурі, що не перевищує 10-12 градусів. Інакше термін її придатності становить кілька годин. Оптимальним температурним режимом вважається -8 градусів та нижче.

2 днів Без охолодження свіжа риба псується за кілька годин, при охолодженні її можна, можливо зберегти протягом 1-2 днів. Заморожувати рибу, що пролежала кілька днів, не рекомендується. Охолоджена риба зберігається при температурі від 0 до -2°C у спеціальних «відділах свіжості» холодильника або обкладена льодом.

loading
×