19Тра
2023
admin / Українцям / 0 comment
Скільки можна зберігати вершки 33% після відкриття?
Термін зберігання продукту після розкриття упаковки. не більше 5 діб при температурі (4±2) °C. ЯК ПРАВИЛЬНО ЗРОБИТИ ЗБИТІ ВЕРШКИ: 1. Охолодіть вершки до температури 2-6 °C.
Термін зберігання продукту, який становить до 180 діб (за умови відсутності прямих сонячних променів та температури не вище 25°С), забезпечується спеціальною технологією ультрапастеризації: спочатку вершки нагрівають до температури 135°С протягом декількох секунд, а потім швидко охолоджують і розливають в асептичну температуру.
Розкрите впакування зберігати у холодильнику від +2 до +5 С не більше 7 днів.
Жирні вершки (33-38%) заморожуйте таким же способом, але краще цільною масою. Ті, що залишилися після збивання вершки теж зберігають у морозилці.