Скільки можна зберігати вершки 33% після відкриття?

Термін зберігання продукту після розкриття упаковки. не більше 5 діб при температурі (4±2) °C. ЯК ПРАВИЛЬНО ЗРОБИТИ ЗБИТІ ВЕРШКИ: 1. Охолодіть вершки до температури 2-6 °C.

Термін зберігання продукту, який становить до 180 діб (за умови відсутності прямих сонячних променів та температури не вище 25°С), забезпечується спеціальною технологією ультрапастеризації: спочатку вершки нагрівають до температури 135°С протягом декількох секунд, а потім швидко охолоджують і розливають в асептичну температуру.

Розкрите впакування зберігати у холодильнику від +2 до +5 С не більше 7 днів.

Жирні вершки (33-38%) заморожуйте таким же способом, але краще цільною масою. Ті, що залишилися після збивання вершки теж зберігають у морозилці.

loading
×