Скільки можна зберігати запечену рибу?

Свіжу рибу можна зберігати не більше ніж 2-3 дні в холодильнику. Варену рибу можна зберігати 2-4 дні в холодильнику, запечену рибу. 2-5 днів, а копчену рибу – 5-6 днів.

Скільки зберігають смажену рибу Термічно оброблену рибу дозволено зберігати за кімнатної температури 2-3 години. За цей час вона має охолонути, стати придатною для вживання. Якщо за зазначений проміжок продукт не з'їде, слід помістити в холодильник. Готову страву зберігають 2 доби.

Смажену рибу, як і інші приготовлені продукти тваринного походження, відразу після остигання потрібно розміщувати в холодильнику. Зберігати на полиці холодильного пристрою її можна протягом 1-2 днів. Перед вживанням необхідно піддати смажену рибу термічної обробки.

Чи не очищену, з потрухами рибу в холодильнику можна зберігати кілька годин. За короткий час розпочинається процес гниття. Без холодильника можна зберігати максимум 60 хвилин. У вакуумній упаковці термін зберігання на холоді 4 – 5 діб.

loading
×