Скільки наполягати самогон на макадамії?

Як і скільки потрібно наполягати Макадамію на самогоні, горілці або спирту Один з небагатьох інгредієнтів, який можна наполягати скільки завгодно. Він не перенасичує напій, не дає гіркоти та не має різкого запаху.

У кулінарії шкаралупу макадамії можна використовувати лише у вигляді настоянки. Кілька крапель ароматного напою з вираженим ванільним смаком додають як ароматизатор в різні десерти, випічки, креми і т.д.

Шкаралупа горіх досить товстий і твердий, молотком не розколеш. Щоб покупець зміг поласувати ядром, на шкаралупі роблять лазерні надрізи. І ці дорогоцінні шкаралупки можна, можливо просто використовувати для рецепту приготування настоянки на макадамії на горілці, самогоні чи спирту.

loading
×