Скільки оцту на 15 літрову банку огірків?

Розлити маринад у банки, додати оцтову есенцію (оцтову кислоту 70%) 1/2 чайної ложки на 1,5 літрову банку.

Додати сіль і цукорз розрахунку по 2 столові ложки на 1 літр води. За кип'ятити маринад, у кожну банку додати 2 столові ложки 9% оцту. Залити маринад у банки і одразу закатати. Мариновані огірки в літрових банки готові.

на літрову банкуводи приблизно 500-600 мл, на півторку приблизно 1 літр, на 3-х літрову приблизно 1,5-2 літри. Це залежить від розміру огірків та щільності укладання. Пройшло 15-20 хв., воду зливаю назад у каструлю, ставлю на вогонь і додаю цукор, сіль, з розрахунку на літр – 2 ст.

loading
×