Скільки офіціантів на бенкет?

Для якісного обслуговування банкетів замовляється велика кількість офіціантів, які мають високу кваліфікацію. У середньому, на дванадцять – шістнадцять запрошених на бенкет, має припадати не менше трьох офіціантів, двоє з яких займаються подачею страв, а одна займається напоями.

Форма обслуговування проста та відпрацьована. Весілля в котеджі на 30 гостей поїде 2 офіціанта, 1 кухар.

Так, на ресторанчик, розрахований у середньому на 40 відвідувачів одночасно буде достатньо 6 офіціантів. Причому не потрібно забувати, що офіціантів ще потрібно одягнути у відповідну форму, замовити виготовлення блокнотів з логотипом ресторану, ознайомити всіх працівників меню.

Працівники зали Офіціанткількість офіціантів залежить від місць у закладі. Зазвичай, один офіціант обслуговує 10-15 гостей. Аналізуйте найзавантаженіший годинник у закладі, щоб зрозуміти скільки офіціантів буде потрібно.

loading
×