19Тра
2023
admin / Українцям / 0 comment
Скільки омега-3 у лососі?
Кількість омега-3 жирних кислот (мг) у 100 г риби
Альфа-ліноленова кислота / АЛК) | Омега–3 | |
---|---|---|
Креветка | 6 | 138 |
Жовтий тунець | 2 | 100 |
Тілапія | 33 | 91 |
Лосось (спеціально вирощений) | 0 | 1966 |
•Jul 13, 2018
Сьомга – це найбільш популярний сорт риби, який вважається найбагатшим джерелом Омега–3.
Насамперед вчені виділяють оселедець, лососеві (це кета, нерка, чавича, кижуч, сьомга), скумбрію та сардини. Вони містять найбільшу кількість корисних компонентів. У меншій кількості омега–3 містить біла риба: сайда, сибас, камбала та морський окунь.