Скільки перетравлюється сире м'ясо в шлунку?

3-4 години – курка і яловичина (відварена), житній хліб, яблука, морква, редиска, шпинат, огірки, смажена картопля, шинка. 4-5 годин – боби (квасоля, горох), дичину, оселедець, смажене м'ясо. 5-6 годин – Гриби, шпик.

Перетравлення м'яса — звісно, ​​трохи довга історія! д.), яка залишить ваш шлунок приблизно через 30 хвилин, а жирна риба (наприклад, лосось, сардини, форель тощо) перевариться приблизно за 50 хвилин. Інші види м'яса перетравлюються довше і процес може тривати навіть два дні.

Найтугоплавкіший, за словами фахівця, важкий для людського шлунка жир – гусячий. Після гусака у плані тяжкості засвоєння йдуть качка, жирна баранина, свинина.

loading
×