Скільки після закипання варити манну кашу?

Манна каша вариться не більше 5-7 хвилин після закипання молока. Для того щоб каша набула ніжнішого смаку, потрібно після її приготування збити її віночком разом зі шматочком вершкового масла.

7 хвилин|мінути| Воду влити в каструлю і довести до кипіння. Маленькими порціями всипати манку і одразу розмішувати. Варити кашу 7 хвилин.

Як приготувати манну кашу

  1. Воду та молоко (або лише 800 мл молока) налити в каструлю і довести до кипіння (стежимо, щоб молоко не “утекло”). …
  2. Зняти з вогню, закрити кришкою і залишити наполягати 10-15 хвилин. …
  3. Готову манну кашу розкласти в тарілки та зверху покласти шматочок вершкового масла.

Як зварити манну кашу на молоці.

  1. Готуйте манну кашу у каструлі з товстим дном. …
  2. Наскільки густа вийде каша, залежить від співвідношення крупи та рідини. …
  3. Ідеальна манна каша – це каша без грудочок. …
  4. Помішуйте кашу, поки вона готується, інакше в манке обов'язково з'являться грудочки.
loading
×