Скільки потрібно часу для просочення Наполеона?

Сформований торт накрити і відправити просочуватися в холодильник на ніч (мінімум на 5 годин).

Замісити тісто з решти борошна, олії, води, солі та оцту. Довго місити не треба, тісто має виглядати ніби недомішаним. Забрати в холодильник на 3-4 години, а краще на ніч.

Ці ласощі можна залишати в холодильнику максимум на 6-18 годин. При кімнатній температурі торт не зіпсується до 2-3 годин. Суфле, праліне, білковий і олійний крем залишаються свіжими набагато довше: 72-120 годин.

Кондитерські вироби потрібно зберігати виключно в холодильнику і не довше 2-х діб. Магазинні торти — якщо десерт виготовлений на основі сирного або вершкового крему, термін його зберігання не перевищує 18 годин.

loading
×